Πληρωμή

Ποιον τρόπο πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιήσω για τις αγορές μου;


1. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με τους τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να ολοκληρώσετε την τραπεζική κατάθεση.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται είτε ο αριθμός παραγγελίας σας είτε το ονοματεπώνυμό σας. Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση στείλτε μας με email το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@homii.gr

Μόλις λάβουμε το αντίγραφο δρομολογείται η άμεση αποστολή της παραγγελίας σας.


2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας


Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, ChinaUnionPay και JCB. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της Εθνικής τράπεζας και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας. Στη secure φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης κτλ).

*Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα American express και Diners.

Αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με μηνιαίες άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, εφόσον το υποστηρίζει η εκδότρια τράπεζα της κάρτας σας, κάνοντας χρήση μέχρι και 36 δόσεων ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
*Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα American express και Diners.


Ειδικό Πρόγραμμα Άτοκων μηνιαίων Δόσεων

ΑΠΟ

ΈΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ

100,00€

500,00€

6

501,00€

1.000,00€

12

1001,00€

2.000,00€

24

2.0001,00€

ΆΝΩ

36


3. Πληρωμή με αντικαταβολή


Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται 3,00€.
Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ενδέχεται να σας ζητηθεί το 30% της αξίας της παραγγελίας σας.

Για να εκτελεστεί η παραγγελία με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα καλεί εκπρόσωπος της εταιρείας τον εκάστοτε πελάτη για την απαραίτητη επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και των στοιχείων επικοινωνίας.


Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία, η παραγγελία δε θα εκτελείται και θα ακυρώνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης.


Σας ενημερώνουμε ό,τι 


  1. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας μέχρι την πλήρη εξόφληση τους.
  2. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των 500€ προς επαγγελματίες και ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Menu