Παραλαβή

Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα HOMII.GR διαθέτει τους παρακάτω τρόπους παραλαβής:

 

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Η διεύθυνση δεν αποτελεί σημείο παραλαβής. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά.

 

2.Παραλαβή μέσω courier

Το ηλεκτρονικό κατάστημα HOMII.GR χρησιμοποιεί τις Speedex για παραγγελίες με προϊόντα με περιορισμένο βάρος και όγκο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα 4,50€. Από 2 έως 4 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 6,50€. Από 4 έως 6 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 8,50€. Από 6 έως 8 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 10,00€.Για κάθε επιπλέον κιλό και μέχρι τα 10 κιλά το κόστος αυξάνεται κατά 2,00€.

Στις άνωθεν χρεώσεις περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

 

3.Παραλαβή μέσω μεταφορικής

Για παραγγελίες προϊόντων με βάρος μεγαλύτερο από τα 10 κιλά ή αυξημένο όγκο το ηλεκτρονικό κατάστημα HOMII.GR χρησιμοποιεί μεταφορική εταιρεία.

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα έπιπλα αποστέλλονται σε συσκευασία, αμοντάριστα, με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Η παραλαβή της παραγγελίας σας με τη μεταφορική εταιρεία γίνεται στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας σας.

Η υπηρεσία παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του διαμερίσματος σας δεν είναι διαθέσιμη.

Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες/απομακρυσμένες περιοχές η παραλαβή της παραγγελίας ενδεχομένως να μη δύναται να πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση που θα μας ορίσετε και θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με δική σας παραλαβή από το συνεργαζόμενο πρακτορείο της μεταφορικής στον εκάστοτε νομό.

 

Ποιος είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας μου;

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα 4-10 εργάσιμων ημερών με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Ο χρόνος αποστολής ισχύει για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας ισχύει ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης, όπως αναφέρεται στο εκάστοτε προϊόν.

 

Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή της παραγγελίας μου;

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει παρουσία του υπάλληλου της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας να ελέγξετε εξωτερικά την συσκευασία για τυχόν χτυπήματα καθώς και την ακεραιότητα των προϊόντων που βρίσκονται εσωτερικά. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε και θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Menu