Παραλαβή

Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

H εταιρεία HOMII και το ηλεκτρονικό κατάστημα HOMII.GR διαθέτουν τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας.


1. Παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής κατά την ηλεκτρονική σας παραγγελία δεσμεύονται τα προϊόντα της επιλογής σας και μπορείτε να τα παραλάβετε εντός 5 εργάσιμων ημερών.


2.Παραλαβή μέσω courier

Το ηλεκτρονικό κατάστημα HOMII.GR χρησιμοποιεί την ΕΛΤΑ courier για παραγγελίες με προϊόντα με περιορισμένο βάρος και όγκο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα 4,50€. Από 2 εώς 6 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 6,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό και μέχρι τα 15 κιλά το κόστος αυξάνεται κατά 1,00€. Στις περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.


3.Παραλαβή μέσω μεταφορικής

Για παραγγελίες με προιόντα με βάρος μεγαλύτερο απο τα 15 κιλά ή αυξημένο όγκο το ηλεκτρονικό κατάστημα HOMII.GR χρησιμοποιεί μεταφορική εταιρεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ώστε να σας παρέχουμε τον πιο οικονομικό τρόπο μεταφοράς της παραγγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα βρούμε για εσάς την πιο συμφέρουσα προσφορά για την παραλαβή των αγαπημένων σας προϊόντων!


Σας ενημερώνουμε ό,τι όλα τα έπιπλα αποστέλλονται σε συσκευασία αμοντάριστα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Η παραλαβή της παραγγελίας σας με πρακτορεία μεταφορών γίνεται στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικία σας. Η παραλαβή της παραγγελία σας εντός του διαμερίσματος σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας.


Ποιος είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας μου;

Θα παραλάβετέ την παραγγελία σας στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα 4-7 εργάσιμων ημερών με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει.


Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή της παραγγελίας μου;

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει παρουσία του υπάλληλου της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας να ελέγξετε εξωτερικά την συσκευασία για τυχόν χτυπήματα καθώς και την ακεραιότητα των προϊόντων που βρίσκονται εσωτερικά. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε και θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Menu